April 2016
Door marc | 2020-02-17 10:02:35

Lees meer

Eenjarig jubileum

Het is alweer 1 jaar geleden dat we opengingen aan de Zwaaikom. Samen met Rik Freke Fysiotherapie en Wouter van der Mark Fysiotherapie hopen we u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn.

 

20150625-A-6994 (2)_1.jpg

 

Ons nieuwe adres is Zwaaikom 11 in Katwijk aan zee. (Routebeschrijving)

De nieuwe praktijkruimte is gevestigd in een ruim pand, modern ingericht en biedt ruimte aan in totaal 5 behandelaars:

  • Doctors in de Chiropractie Jan van Beelen, Rachael van Beelen (dochter van Jan van Beelen) en Mike Rogers.
  • Fysiotherapeuten Rik Freke, voorheen werkzaam bij Fit aan Zee, en Wouter van der Mark.

Naast de 5 behandelkamers is er een ruime oefenzaal aanwezig waar patiënten onder begeleiding kunnen werken aan verbetering of herstel van hun klachten.

Chiropractie gaat ervan uit dat het lichaam in staat is zichzelf te genezen, mits het zenuwstelsel optimaal functioneert.

Lees meer...

30 jarig jubileum
Door marc | 2015-04-11 13:04:51

De 1e week van november 2010 stond bij Chiropractie van Beelen in het teken van het 30-jarig jubileum als chiropractor van dhr. Jan C. van Beelen. Om dit te vieren werden er onderzoeken aangeboden in ruil voor een een (voedsel)donatie ten behoeve van de Voedselbank Katwijk.

De actie was een groot succes, en werd zeer positief ontvangen door de mensen. Er werd niet alleen veel voedsel ingezameld, maar tevens een groot geldbedrag, wat door de Voedselbank gebruikt zal worden om tekorten aan voedsel aan te vullen. Op de foto samen met dhr. van Beelen een deel van de vrijwilligers, die zich soms dagelijks met hart en ziel inzet om de pakketten te verzorgen. Graag willen wij, ook namens de Voedselbank Katwijk, iedereen bedanken voor de bijdragen!

In het najaar van 2010 was dhr. Jan van Beelen D.C. 30 jaar werkzaam als chiropractor en dat hebben we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Iedereen heel erg bedankt voor de leuke reacties en attenties, en voor de bijdragen aan de Voedselbank Katwijk. Een speciaal bedankje aan Linda Meijer voor de prachtige en overheerlijke taarten (www.vertaartdag.nl).

 

Chiropractie van Beelen steunt slachtoffers orkaan
Door marc | 2015-04-11 13:04:55

De oostkust van Amerika is begin november 2012 getroffen door een orkaan van ongekende omvang en kracht. Het menselijk leed, waaronder meer dan 100 doden en duizenden daklozen, en de financiele schade, die kan oplopen tot 50 miljard, zijn enorm. Omdat dhr. van Beelen veel aan Amerika te danken heeft, is de opbrengst van de behandelingen van donderdag 22 november geheel ten goede gekomen aan de slachtoffers. http://alifetimeoftraveladventures.wordpress.com/2012/11/07/compassion-caring-in-holland/

De opbrengst was ruim .500. Het bedrag is overgemaakt aan Global Living en gaat voor 100% naar Sandy. Het bedrag wordt ook nog eens verdubbeld door Hilton Hotel Group. Onze dank gaat uit naar iedereen die dit tot een succes heeft gemaakt, patienten, collega’s, familie, en zelfs onze accountant.

Contact

Praktijk Katwijk aan Zee

Zwaaikom 11

2225  HX Katwijk
071 4077963
info@chiropractievanbeelen.nl

Bel mij terug

Routebeschrijving

Geef uw mening!

 

Lees meer over chiropractie en bekijk de symptonen

 

"Nooit gedacht dat ik
ooit helemaal van mijn
rugklachten af zou komen.
Jan, heel erg bedankt!"

Praktijk Katwijk aan Zee  |  Zwaaikom 11  |  2225HX  |  tel: 071 4077963  |  info@chiropractievanbeelen.nl  |  Marc van Bekkum Design