Ons Team
teamkl2.jpg

J.C. van Beelen

Functie : Chiropractor

Jan C. van Beelen, geboren in Katwijk, vertrok in 1974 in het kader van een uitwisselingsprogramma als student naar Amerika.

Daar maakte hij kennis met het vak Chiropractie.

Na een zesjarige studie aan de Life Chiropractic College in Amerika, waar hij cum laude afstudeerde als Doctor of Chiropractic (D.C.), vestigde hij zich in 1980 als chiropractor in North Carolina.

Tot 1992 had hij verschillende succesvolle praktijken in Amerika.

In 1993 startte hij zijn eerste praktijk in Nederland. Het schrijnende tekort aan collega chiropractoren in Nederland was de reden om zich hier te vestigen.

In Nederland heeft het dan wel de stempel van ‘alternatieve behandelingsmethode’ gekregen, maar uit onderzoek blijkt dat de vraag naar chiropractie groeit. “Terecht”, meent Jan van Beelen, “Want veel mensen hebben er baat bij.”

 

N.C. van Beelenfoto Nathan

Functie : Chiropractor

Nathan C. van Beelen, zoon van Jan C. van Beelen, is in Amerika geboren en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Hij heeft 2 opleidingen voltooid. Allereerst is hij summa cum laude afgestudeerd in de Biologie, waarna hij Chiropractie is gaan studeren. In december 2016 is hij hierin magna cum laude afgestudeerd. Na een welverdiende vakantie is hij in het voorjaar van 2017 afgereisd naar het land van zijn wortels om bij en met zijn vader te gaan werken als chiropractor. Hij heeft een passie voor de genezende werking van chiropractie en heeft meegewerkt aan verschillende liefdadigheidsprojecten, o.a. in Haïti, waar de bewoners gratis behandeld werden en waar ook een weeshuis gesteund wordt.

 

teamkl.jpg

Jessika van Beelen – Langbroek

Functie : Praktijkassistente

Jessika van Beelen-Langbroek heeft na haar studie Italiaanse taal- en letterkunde aan de universiteit van Leiden eerst enige tijd gewerkt aan de UvA (Universiteit van Amsterdam) en later bij Van Dale, uitgever van woordenboeken.

Sinds 2001 is zij werkzaam voor Chiropractie van Beelen.

Ze heeft in verschillende praktijken gewerkt als secretaresse en houdt zich bezig met de administratie en boekhouding van de praktijken. In 2006 is zij begonnen aan de opleiding tot sportmasseur, die zij met succes heeft voltooid.

 

janneke.jpg

Janneke van der Eijkel-de Boer

Functie : Praktijkassistente

Janneke is sinds juni 2009 werkzaam bij Chiropractie van Beelen als praktijkassistente.

Van jongs af aan heeft zij meegeholpen in het bedrijf van haar familie.

Na haar middelbare school heeft zij ruim 19 jaar gewerkt bij een bank op het dorp. Voor veel van onze patiënten is zij inmiddels een vertrouwd gezicht.

Janneke is getrouwd en heeft 2 dochters.

Contact

Praktijk Katwijk aan Zee

Zwaaikom 11

2225  HX Katwijk
071 4077963
info@chiropractievanbeelen.nl

Bel mij terug

Routebeschrijving

Geef uw mening!

 

Lees meer over chiropractie en bekijk de symptonen

 

"Nooit gedacht dat ik
ooit helemaal van mijn
rugklachten af zou komen.
Jan, heel erg bedankt!"

Praktijk Katwijk aan Zee  |  Zwaaikom 11  |  2225HX  |  tel: 071 4077963  |  info@chiropractievanbeelen.nl  |  Marc van Bekkum Design