Chiropractor, Pijn in de rug, Onder rug, spit, rug, kraker, katwijk, rijnsburg, valkenburg, noordwijk, wassenaar, voorburg

Ons Team

Alex, Wenda, Nathan en Jessika

Nathan van Beelen

Functie : Chiropractor

Nathan C. van Beelen, zoon van Jan C. van Beelen, is in Amerika geboren en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Hij heeft 2 opleidingen voltooid. Allereerst is hij summa cum laude afgestudeerd in de Biologie, waarna hij Chiropractie is gaan studeren. In december 2016 is hij hierin magna cum laude afgestudeerd. Na een welverdiende vakantie is hij in het voorjaar van 2017 afgereisd naar het land van zijn wortels om bij en met zijn vader te gaan werken als chiropractor. Hij heeft een passie voor de genezende werking van chiropractie en heeft meegewerkt aan verschillende liefdadigheidsprojecten, o.a. in Haïti, waar de bewoners gratis behandeld werden en waar ook een weeshuis gesteund wordt.

Tasmyn Duarte

Functie : Chiropractor

Tasmyn is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Ze studeerde af aan de Universiteit van Johannesburg met haar masterdiploma in chiropractie en legde vervolgens de competentietest af, waardoor ze als chiropractor in Groot-Brittannië kon oefenen. Ondanks haar plannen om naar het buitenland te verhuizen, waagde ze het om haar eigen praktijk op te zetten in Zuid-Afrika, terwijl ze tegelijkertijd werkte in een ervaren familiepraktijk. Na drie prachtige jaren besloot ze een nieuw avontuur aan te gaan. Ze is naar Nederland verhuisd en werkt hier nu bijna 2 jaar.

Ze geniet enorm van het werken met gezinnen en mensen van alle leeftijden, hoewel ze een passie heeft voor aanstaande moeders en kinderen. Ze woont regelmatig seminars bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het beroep en zet zich in om het beste zorgniveau te bieden, zodat gezinnen een gezond en gelukkig leven kunnen leiden.

Ze houdt ervan om actief en buiten te zijn en heeft vele jaren gezwommen en hockey gespeeld. Ze is ook een reisliefhebber en een foodie in hart en nieren!

 

Jessika Langbroek

Functie : Praktijkeigenaar 

Jessika Langbroek heeft na haar studie Italiaanse taal- en letterkunde aan de universiteit van Leiden eerst enige tijd gewerkt aan de UvA (Universiteit van Amsterdam) en later bij Van Dale, uitgever van woordenboeken. Tevens is zij docent Italiaans. Sinds 2001 is zij ook werkzaam voor Chiropractie van Beelen en sinds 2008 mede-eigenaar van de praktijk in Katwijk. Ze heeft in verschillende praktijken gewerkt als secretaresse en houdt zich bezig met de administratie en boekhouding van de praktijk. In 2006 is zij begonnen aan de opleiding tot sportmasseur, die zij met succes heeft voltooid.

Jan van Beelen

Functie : Praktijkeigenaar

Jan C. van Beelen, geboren in Katwijk, vertrok in 1974 in het kader van een uitwisselingsprogramma als student naar Amerika. Daar maakte hij kennis met het vak Chiropractie. Na een zesjarige studie aan de Life Chiropractic College in Amerika, waar hij cum laude afstudeerde als Doctor of Chiropractic (D.C.), vestigde hij zich in 1980 als chiropractor in North Carolina. Tot 1992 had hij verschillende succesvolle praktijken in Amerika. In 1993 startte hij zijn eerste praktijk in Nederland. Het schrijnende tekort aan collega chiropractoren in Nederland was de reden om zich hier te vestigen. In Nederland heeft het dan wel de stempel van ‘alternatieve behandelingsmethode’ gekregen, maar uit onderzoek blijkt dat de vraag naar chiropractie groeit. “Terecht”, meent Jan van Beelen, “Want veel mensen hebben er baat bij."

Wenda van Duijvenbode-Molenaar

Functie : Secretaresse

Wenda van Duijvenbode-Molenaar is sinds juli 2022 werkzaam bij Chiropractie van Beelen als praktijkassistente. De afgelopen jaren heeft zij bij verschillende instanties/bedrijven gewerkt als o.a. receptioniste, gastvrouw en horecamedewerkster, waarbij een representatieve houding erg belangrijk is. Wenda is getrouwd en heeft 5 kinderen en 3 kleinzoons.

Chiropractie


Chiropractie is een methode om beweging in de wervelkolom te verbeteren en het lichaam de kans te geven op de best mogelijke manier te herstellen.

Het is de wetenschap en kunst die de relatie onderzoekt tussen de wervelkolom en het zenuwstelsel. Het beïnvloedt het herstel en het behoud van gezondheid, waarbij voornamelijk de handen door de chiropractor gebruikt worden om verkeerd staande of slecht functionerende wervels te behandelen.

Heeft u klachten

  

Wie deze signalen herkent, zou zo spoedig mogelijk een chiropractor moeten bezoeken :

  • Hoofdpijn
  • Nervositeit
  • Pijnlijke gewrichten
  • Stijfheid in de nek
  • Pijn tussen de schouders
  • Pijn in de rug
  • Pijn in armen en/of benen
  • Verdoving in handen, voeten of stijfheid daarin
  • Chronische vermoeidheid

Openingstijden

Hieronder ziet u wanneer de praktijk
geopend is en wie er voor u aanwezig is.

  Tasmyn   Nathan

Maandag

   

Dinsdag

(09:00-12:30) en 13:30-18:00 15:00-18:15

Woensdag

  08:30-11:30

Donderdag 

(09:00-12:30) en 13:30-18:00 15:00-18:15

Vrijdag

09:00-12:30  

Zaterdag

09:00-11:30* 8:45-11:30
 
Openingstijden zijn afhankelijk van beschikbaarheid
   
   

Tijdens feestdagen en vakanties
kunnen er aangepaste
openingstijden zijn.