Chiropractor, Pijn in de rug, Onder rug, spit, rug, kraker, katwijk, rijnsburg, valkenburg, noordwijk, wassenaar, voorburg

Privacyverklaring

Privacyverklaring van Chiropractie van Beelen te Katwijk aan zee.

 

Gegevens verwerking

In onze praktijk worden alleen de gegevens verwerkt die noodzakelijk zijn voor het verlenen van onze chiropractische diensten aan u. Hierbij moet u denken aan NAW (naam, adres, woonplaats) en contactgegevens (telefoon, e-mail), het Burgerservicenummer en uw medische gegevens die van belang zijn voor uw behandeling.

 

Doel

Ons doel is u van de best mogelijke chiropractische zorg te voorzien. Voor onze zorgverlening zijn wij wettelijk verplicht op grond van de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst om een dossier op te maken en bij te houden. Op grond van de Wet aanvullende bepalingen verwerking persoonsgegevens in de zorg zijn we verplicht uw identiteit vast te stellen en uw Burgerservicenummer te gebruiken in uw dossier.

 

Rechten

Als patiënt heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens en de Stichting het Nationaal Register van Chiropractoren.

 

U heeft het recht op inzage in uw dossier en kunt alle geregistreerde gegevens ontvangen conform dit is vastgelegd in de wet, indien u gegevens gewijzigd wilt hebben zullen wij dit vermelden in het dossier. Indien u uw recht op het wissen van uw gegevens wilt gebruiken kan dat voor zover dat niet in strijd is met onze wettelijke verplichtingen. Wij bewaren uw dossier 15 jaar en alleen langer indien noodzakelijk conform bepaald in de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst.

 

Maatregelen

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen, opdat uw gegevens veilig zijn bij ons.

Contact

Praktijk Katwijk aan Zee

Zwaaikom 11

2225  HX Katwijk
071 4077963
info@chiropractievanbeelen.nl

Bel mij terug

Routebeschrijving

Geef uw mening!

Facebook

Instagram